Corporate websites

Om oss

Vi er er et ungt selskap med mennesker som har lang erfaring med å levere optimal avfallsløsninger til kunder i Norge.
Mer informasjon
Ja takk, kontakt
Jeg ønsker å bli kontaktet om en mulig avfall løsning.

Bakgrunn til selskapet

Selskapet ble stiftet i 2015 av Frode Andersen i samarbeid med tyske Presto GmbH & Co. KG og danske Bramidan A/S.

Dette er to av Europas ledende produsenter av komprimerende avfallsmaskiner. Danske Bramidan A/S med 40 års erfaring, er en av Europas ledende produsenter innen segmentet ballpresser og distribuerer sine maskiner til mer enn 40 land globalt. Tyske Presto GmbH & Co. KG er en ledende produsent av komprimatorløsninger og kanalpresser. Presto har levert mer enn 30.000 miljøvennlig komprimatorløsninger.

Bramidan & Presto AS er et ungt selskap med mennesker i fokus. Vi har mennesker som samlet har mer enn 40 års erfaring med å levere tilpassede og miljøvennlig avfallsløsninger til kunder over hele Norge.

Bramidan & Presto AS er en samarbeidspartner for kunder innen alle bransjer, dagligvarehandel, faghandel, eiendom, kjøpesenter, industri og offentlig sektor. Sammen med våre kunder tilpasser vi en optimal løsning for en effektiv og miljøbevisst avfallshåndtering.

Presto komprimatorer

Alle PRESTO produkter er ikke bare det ypperste av engineering, men de er bygget for å møte våre kunders behov og deres individuelle krav. Dette gir PRESTO muligheten til å tilby våre kunder et bredt spekter av produkter som kan løse akkurat dine avfallsproblemer.

Bramidan ballpresser

I dag er Bramidan et sterkt og populært merke i mange forretningsområder, med en sterk tilstedeværelse i mange land rundt om i verden. Som en av Europas ledende leverandør av avfallshåndteringsløsninger, har de også et sterk økonomisk grunnlag.

Bramidan & Presto - forvent pålitelighet og effektivitet

Med flere tiår med erfaring samt nær kontakt med personene som faktisk bruker maskinene, har det vært mulig for både Bramidan og Presto å skape løsninger som gir kunder påliteligheten og effektiviteten de har forventet fra en Bramidan & Presto løsning.