Nyheter fra Bramidan


Den dyreste fotballstadion i USA har nå en gul Bramidan presse

torsdag 14. februar 2019

Banc of California Stadium er den dyreste fotballstadion som noensinne er bygget i USA. De har nå innstallert en stabil Bramidan ballepresse til papp.

Plass til 22.000 fotballfans

Med en pris på $350 millioner er Banc of California Stadium den dyreste fotballstadionen i USA. Bygget på sportsarenaens tidligere sted, mellom Colosseum og 110 Freeway, vil dette førsteklasses sportsanlegget med 22.000 seter være den første utendørs sportsstadion, som åpner i Los Angeles siden Dodger Stadium i 1962.

Går inn for resirkulering

Gold Coast Ecology samarbeider med Bramidans salgsavdeling i Los Angeles om å levere en vertikal ballepresser B30 Wide og en komprimator til å håndtere deres avfall. Når det spilles kamp, får de en del forskjellig avfall fra arrangementet. «Det var noen utfordringer i dette prosjektet,» sier Chuck Davis, administrerende direktør for Gold Coast Ecology. «Bramidan var i stand til å imøtekomme vår strenge timeplan, og vi er tilfredse med ballepressen vi mottok fra Bramidan», fortsatte han.

Mye pappavfall etter fotballkamper

«Med de store mengder pappavfall, som oppstår både før, under og etter fotballkampene, kan gjenbruk bety inntektskilde» sier John Bruno, Bramidans salgskonsulent. «Alle ble informert om at pålitelighet var en vesentlig faktor, og Bramidan-maskinen har vist seg å leve opp til utfordringene.»

Mer informasjon? Kontakt oss.

Back

keyboard_arrow_up