Nyheter fra BramidanPresto


Avanserte roboter lakkerer ballepressene

torsdag 1. oktober 2020

Bramidan har investert 25 mill. i ny teknologi. Dette omfatter bla. de seneste installerte lakkeringsrobotene, som programmeres via et Virtual Reality interface.

Bramidan medarbejder styrer malerobot gennem et Virtual Reality interface Bramidan medarbejder styrer malerobot gennem et Virtual Reality interface

Bramidan har fremtidens fabrikk

Med de seneste års investeringer blir Bramidan en av de mest effektive fabrikker i Europa innenfor fremstilling av utstyr til avfallshåndtering. Både med utviklingen av et digitalt overvåkningssystem og en produksjon med topp moderne fasiliteter som sveise- og lakkeringsroboter.

Kundene tilbys det intelligente BRA-IN overvåkningssystem, som kan innhente verdifulle data fra maskinene rundt om i hele verden. Disse dataene hjelper kundene med å optimere logistikken og gir vesentlige besparelser i deres avfallshåndtering.

Digitaliser din ballepresse? Kontakt oss.

Programmering med VR-interface

Seneste tiltak er en ny fabrikkhall med automatisk vaskeanlegg og avanserte lakkeringsroboter, som via et VR-interface programmeres til å lakkere ballepressene. Alt sammen for å kunne tilby kundene markedets mest effektive utstyr til avfallshåndtering.

Les artikkelen om de nye robotene i Børsen Tech.

Tilbake

keyboard_arrow_up