Referanser – kunder som velger oss

Vårt utvalg av kvalitetsprodukter møter kravene som mange bedrifter stiller til løsninger for avfallshåndtering. Les anbefalingene fra noen av våre kunder her.

Würth

En ballepresse økte effektiviteten og sikkerheten på jobben hos Würth

Ved å investere i en X20 ballepresse fra Bramidan fikk verktøyleverandøren Würth frigitt egne ressurser i de daglige arbeidsrutinene. De fikk også økt sikkerheten på arbeidplassen.

Les hele saken her

Media Markt

X30 emballasjepresser har redusert antall avfallsopphentinger med 40% og kostnader med NOK 3,5 millioner hos Media Markt (NL)

Etter at den nederlandske elektronikk kjede installert X30 ballepresser fra Bramidan i sine butikker har de redusert antall avfallsopphentinger med 40% og spart 3,5 millioner NOK på kostnader i forbindelse med transport av avfall hvert år.

Les hele saken her

Maserati

Maseratis avfallshenting ble redusert til en sjettedel med en ballepresse fra Bramidan

Et renere fabrikkgulv, en reduksjon til en sjettedel når det gjelder daglig avfallstømming, og sparing av kostnader på leie av containere er gevinstene til den italienske bilprodusenten Maserati etter installasjon av ballepresser fra Bramidan.

Les hele saken her

Tissot

TISSOT sparer 200 minutter pr dag ved å bruke en Bramidan ballepresse

En automatisert horisontal ballepresse fra Bramidan sparer den sveitsiske klokkeprodusent, TISSOT, for mer enn 200 minutter arbeidstid i forbindelse med avfallshåndtering hver dag på grunn av økt effektivitet.

Les hele saken her

Louis Vuitton

X25 sparer Louis Vuitton NOK 15 000,- hver måned på avfallshåndtering

Istedenfor daglig opphentinger av avfall, hentes avfall kun en dag i uken etter at bedriften tok i bruk en Bramidan X25 pappresse. Dette utgjør en besparelse på NOK 15 000,- hver måned. Kjelleren er nå rent og ryddig etter at de fleste avfallsbeholdere er blitt fjernet.

Les hele saken her

Falster Golf Club

Golfklubb velger Bramidan ballepresse for sikker og lettvint avfallshåndtering

Den lille Bramidan B4 ballepresse gjør det enkelt for Falster Golf Club å kvitte seg med tom emballasje. Samtidig holdes området ryddig og liten plass blir beslaglagt til avfallshåndtering.

Les hele saken her

keyboard_arrow_up