Referanser – kunder som velger oss

Vårt utvalg av kvalitetsprodukter møter kravene som mange bedrifter stiller til løsninger for avfallshåndtering. Les anbefalingene fra noen av våre kunder her.


Detajlhandel

Würth

En ballepresse økte effektiviteten og sikkerheten på jobben hos Würth

Ved å investere i en X20 ballepresse fra Bramidan fikk verktøyleverandøren Würth frigitt egne ressurser i de daglige arbeidsrutinene. De fikk også økt sikkerheten på arbeidplassen.

Les hele saken her

SuperBrugsen

SuperBrugsen komprimer mengde av emballasje med to ballepresser

Personalet hos SuperBrugsen pakker opp dagligvarer som leveres to ganger i uken. Emballasjen ryddes raskt vekk med hjelp av to emballasjepresser. På denne måten holdes lageret rent og ryddig.

Les hele saken her

Media Markt

X30 emballasjepresser har redusert antall avfallsopphentinger med 40% og kostnader med NOK 3,5 millioner hos Media Markt (NL)

Etter at den nederlandske elektronikk kjede installert X30 ballepresser fra Bramidan i sine butikker har de redusert antall avfallsopphentinger med 40% og spart 3,5 millioner NOK på kostnader i forbindelse med transport av avfall hvert år.

Les hele saken her


Industri & produksjon

Maserati

Maseratis avfallshenting ble redusert til en sjettedel med en ballepresse fra Bramidan

Et renere fabrikkgulv, en reduksjon til en sjettedel når det gjelder daglig avfallstømming, og sparing av kostnader på leie av containere er gevinstene til den italienske bilprodusenten Maserati etter installasjon av ballepresser fra Bramidan.

Les hele saken her

Sauer-Danfoss

Økt produksjon etter 10 Bramidan presser ble tatt i bruk

Etter at den danske hydraulikk produsent Sauer Danfoss installert 10 emballasjepresser direkte i sin produksjonslinje har produktivitet økt tilstrekkelig for å dekke investeringen.

Les hele saken her

Tissot

TISSOT sparer 200 minutter pr dag ved å bruke en Bramidan ballepresse

En automatisert horisontal ballepresse fra Bramidan sparer den sveitsiske klokkeprodusent, TISSOT, for mer enn 200 minutter arbeidstid i forbindelse med avfallshåndtering hver dag på grunn av økt effektivitet.

Les hele saken her


Distribusjon & Logistikk

Louis Vuitton

X25 sparer Louis Vuitton NOK 15 000,- hver måned på avfallshåndtering

Istedenfor daglig opphentinger av avfall, hentes avfall kun en dag i uken etter at bedriften tok i bruk en Bramidan X25 pappresse. Dette utgjør en besparelse på NOK 15 000,- hver måned. Kjelleren er nå rent og ryddig etter at de fleste avfallsbeholdere er blitt fjernet.

Les hele saken her

Prime Cargo

Skruekomprimator halvere avfallshåndtering

Siden bedriften investert i en skruekomprimator løsning fra Presto kan Prime Cargo nå håndtere dobbelt så mye papp og kostandene i forbindelse med avfallshåndtering er halvert.

Les hele saken her

Zackenberg

Kundetilpasset tønnepresse fra Bramidan bidrar til å holde arktisk miljø fri for avfall

En spesiell laget tønnepresse gjør det lett å komprimere oljefat ved Zackenbergs forskningsstasjon på Grønland. De komprimerte fatene er lett å frakte tilbake til Danmark og det sårbare arktiske miljø er beskyttet mot kontaminering.

Les hele saken her


Hotell & Restauranter

Hilton Hotel

Hilton Hotel i Paris har oppnådd en 80% reduksjon av kostnader i forbindelse med avfallshåndtering

Ved Hilton Arc de Triomphe hotellet i Paris komprimeres avfall i en Bramidan X25 ballepresse. Mengde avfall er redusert til en femte del og hver dag fylles det nå kun 4 beholdere med avfall sammenlignet med 20 før. Den totale besparelsen på avfallshåndtering har gitt en ROI på bare tre måneder.

Les hele saken her

Falster Golf Club

Golfklubb velger Bramidan ballepresse for sikker og lettvint avfallshåndtering

Den lille Bramidan B4 ballepresse gjør det enkelt for Falster Golf Club å kvitte seg med tom emballasje. Samtidig holdes området ryddig og liten plass blir beslaglagt til avfallshåndtering.

Les hele saken her

keyboard_arrow_up