Industri og foredling - Maserati

Maserati presser avfall fra bildeler

Med fire ballepresser fra Bramidan på plass, har den italienske bilprodusenten fått ryddet opp gulvet på fabrikken og forbedret avfallshåndteringen.

Utfordinger

  • stop Store mangder blandet avfall
  • stop Produksjonslinjen må konstant holdes klar
  • stop Avfallshåndtering mange ganger daglig

Valgte maskiner

Vertikal ballepresse modell B5 Wide / B20 VD / B30 Wide

Ballevekt:

B5 Wide = 80-110 kg - papp

B20 VD = 200-250 kg - papp

B30 Wide = 375-500 kg - papp

Fordeler

  • done Renere og tryggere arbeidsplass
  • done Bedre intern logistikk
  • done Forbedret arbeidsflyt

Icon_BenefitsThumbsUp_1500x1500

Forbedring av arbeidsflyten

Italienske Maserati ses på som en legende når det gjelder nyskapende teknologi og produksjon av eksklusive, håndlagde biler - og aktiviteten blomstrer på Modena-fabrikken hvor mange av bilene produseres. Det betyr at en betydelig mengde papp og bobleplast fra bildeler må fjernes fra området rundt produksjonlinjen.

Som følge av installasjon av fire Bramidan-ballepresser som muliggjorde avfallskomprimering på stedet, har Maserati fått ryddet opp gulvet i fabrikken, optimalisert arbeidsflyten og redusert antall avfallshentinger betraktelig.

Stor avfallsutfording

Med anbefalt ballepresseløsning, kunne Maserati forbedre avfallshåndteringen sin. "En prosedyre med betydelig forbedring", innrømmer Maddelena Spagna, Enviromental Specialist. "Spesielt når avfallshentingen tas hånd om av et tredjeparts firma". I tillegg et det mer orden på gulvet og det er renere.

Man handles plastic waste newt to yellow Bramidan baler

Komprimering  - en øyeåpner

Bramidans italienske distributør presenterte vertikale ballepresser som et lønnsomt alternativ. Ideelle installasjonsområder ble identifisert inne i fabrikken for å optimalisere intern logistikk og arbeidsflyten til de ansatte.

Maddelena Spagna er fornøyd. "Med hjelp fra Bramidan har ideen om å forbedre avfallshåndteringen og realisering av WCW-konseptet om ryddighet og renhet blitt en realitet. Vi var fornøyd da vi så resultatet av den første utprøvingen. Bramidan har gitt oss en løsning som er rask, sikker og effektiv, og gir et renere produksjonsområde."

For Maserati er fart og enkelhet nøkkelord. Ballepressene er enkel å bruke og tar ikke opp noe av de ansattes arbeidstid.

Hentinger ble redusert fra seks til en

I dag blir papp og bobleplast utballet og kastet i en container på utsiden av fabrikken. Daglige hentinger av avfall har blitt redusert, noe som fører til nedgang i transportkostnader. Med en gang avfallet blir komprimert, får plast- og pappavfallet en høyere verdi.

Vi har fått mange fordeler: produksjonsområdene er ryddigere og renere, og arbeidsflyten er mer effektiv takket være raskere og enklere avfallshåndtering.
Vi har også redusert kostnader på utstyr siden avfallshentingen kun omfatter å tømme én container som inneholder 40% mer avfall.

— Maddalena Spagna, Environmental Spesialist, Maserati

Fakta om:

Maserati

Maserati eies av Fiat Chrysler Atuomobiles (FCA). Modena-fabrikken produserer kjente modeller som for eksempel Maserati GranTurisimo og GranCabrio, i tillegg til Alfa Romeo 4C.

Fakta om:

Maserati

Maserati eies av Fiat Chrysler Atuomobiles (FCA). Modena-fabrikken produserer kjente modeller som for eksempel Maserati GranTurisimo og GranCabrio, i tillegg til Alfa Romeo 4C.

Hvis du spørsmål, vennligst kontakt oss

phone 481 16 600
mail  post@bramidanpresto.no


Leter du etter alternative avfallsløsninger?
Se hele vårt utvalg

Fyll inn skjemaet, og vi vil kontakte deg.

keyboard_arrow_up