NYHETER FRA BRAMIDAN PRESTO


Før du investerer i en presse - test den GRATIS i din virksomhet!

07 MAI 2021

Vil du optimere avfallshåndteringen i din virksomhet, men er du ikke overbevist om, at det er verdt å investere i en presse? Er du i tvil om, hvilken modell du skal velge, eller om maskinen kan klare de avfallstyper, du håndterer i din virksomhet? Ikke bekymre deg for å ta feil avgjørelse. Du kan få en ballpresse eller komprimator GRATIS på prøve, og vi hjelper deg gjerne med å velge rett maskin.

Mann legger pappesker i Bramidan ballpresse X30 AD. Mann arbeider i blå klær.

Vi fikk lov å prøve ballpressen i to uker. Jeg var overbevist om, at det var en god beslutning allerede etter en uke.

Sjoerd van Santen, direktør hos Scheria

Henrik Dueholm Madsen foran malerobotter

Komprimering av avfall har mange fordeler!

Komprimatorer og ballpresser brukes med stor suksess av små, mellomstore og store selskaper som driver i handel, industri, prosessering og servicesektoren. Disse selskapene ønsker å optimalisere og øke effektiviteten i prosessene hver dag, redusere tid og ressurser brukt på avfallshåntering, forbedre effektiviteten og sikkerheten på arbeidsplassen og tjene penger på avfall.

Den konstante utviklingen av selskapet og opprettholdelsen av konkurransefortrinn innebærer vanligvis investeringskotnader - kjøp av noe produksjonslinjer, investering i mer effektive systemer for administrasjon av selskapet eller for eksempel kjøp av maskiner for komprimering av avfall, som muliggjr raskere og biligere avfalshåntering. 

Ikke invester i blinde...

Noen er redde for å investere i spesialutstyr for avfallshåntering uten å først sjekke om denne typen utstyr vil oppfylle alle kravene i selskapet og passe anlegget. Før du bestemmer deg for å kjøpe, kan du som beslutningstaker ha bekymringer for om pressen vil være egnet for din virksomhet og produksjonslinje. Noen vanlige bekymringer er om maskinen kan håndtere spesielle avfallsfraksjoner, og om maskinen vil gi målbare fordeler for virksomheten. 

Og selv om produsenter og distributører av ballpresser og komprimatorer selvfølgelig gir fulltekniske spesifikasjoner for de tilbudte enhetene og informasjon som gjør det mulig å estimere avkastningen, foretrekker mange å teste maskinen direkte hos seg selv før de kjøper. Dette er ikke bare forstålig, men også en fornuftig tilnærming. 

Er du en av dem? Bestem deg for å  prøve en ballpresse eller en komprimator GRATIS - dette gir deg mullighet til å teste maskinens kapasitet og fordeler.

Tiden er viktig for oss. Nå bruker vi meget lite tid på å håndtere avfall.
M. Petersen, Seggelund Cafeteria

Dame legger pappesker inn i Bramidan ballpresse B3

Pressene hjalp oss med å øke effektiviteten i avfallsinnsamlingen på stedet, og samtidig frigjorde denne løsningen 3 ansattes tidsbruk.
M. Fontaine, Cosmeva - Frankrig

Dame legger pappesker inn i Bramidan ballpresse X30.

ROI var mindre enn 30 måneder. Hvis alle faktorer er inkluderet, er tilbakebetalingstiden av investeringen mindre enn 20 måneder.
Rob Weinhoff, vicepræsident, Chicago Coding Systems

Mann har kjøpt Bramidan ballpresse X10


En presse på prøve i din virksomhet

Lurer du på om det er en god idé? Test det det direkte i selskapet ditt før du kjøper. Å få testet en maskin vil hjelpe deg å finne ut hvordan denne type maskiner håndterer din virksomhet sitt avfall og om det vil bidre til effektiv og god avfallshåndtering. 

Dette er en god mulighet til å bli kjent med alle pressens funksjoner og parametre under driften, og for å vurdere om den er i stand til å gi din bedrift de firventede fordelene. Basert på din erfaring kan du bestemme om det å invistere i en presse er et godt valg fra ditt forretningsperspektiv. 

Gratis prøveinstallajon av en presse - hva handler det om?

Vi leverer pressene våre til alle kunder som er interessert i å teste pressene i en gratis prøveperiode. Alt du trenger å gjøre er å utrykke ditt ønske om å teste en presse via kontaktsjemaet.

Før testen, vil vi:

  • stop hjelpe deg med å velge riktig presse som passer dine foretningsbehov,
  • stop levere maskinen til den angitte adressen,
  • stopkoble opp enheten, og
  • stop trene dine medarbeidere i sikker og effektiv drift av utstyret.

Hvis du etter slutten av testperioden bestemmer deg for å ikke invistere i pressen, kan du returnere den - bare kontakt oss. Vår erfaring viser imidlertid at maskinene etter testperioden normalt blir i våre kunders hender permanent - og resulterer i et kjøp eller en leieavtale.


Vil du vite mer om våre avfallspresser? Ring eller skriv til oss.

Finn en kontaktperson i ditt område

Ring direkte eller fyll ut kontaktskjemaet. 932 63 330

Fyll ut skjemaet og vi vil kontakte deg.

keyboard_arrow_up