Nyheter fra bramidan


Liten eller stor presse? Hva fungerer i din virksomhet?

22. november 2021

Ballestørrelsen er et av kriteriene for valg av den rette ballepresse til ditt avfall. Avhengig av lagerforholdene og logistikken i din virksomhet foretrekker noen små baller, som er enkle å håndtere, andre foretrekker store baller. Hvilken ballestørrelse passer til deres behov?

Bramidan ballepressere små B3 og store B50 pressere og papballer

Effektiv avfallshåndtering takket være små og store presser

Presser muliggjør effektiv reduksjon i volumet av avfallet i din virksomhet og letter håndteringen. Dessuten kan komprimert avfall videreselges til virksomheter, som kjøper råvarer. Men hvis komprimering av papp eller annet gjenbrukbart avfall skal skreddersys til virksomhetens behov, er det verdt å velge den rette maskinen.

Bramidan presser har forskjellige tekniske spesifikasjoner. Kontroller, hvornår du har bruk for en liten presse til ditt avfall, og i hvilke tilfeller du skal investere i større presser.

Overveier du å kjøpe en presse? Les: Før du investerer i en presse - test den i din virksomhet!

Små presser - lette å plassere

Våre små presser - som navnet antyder - har en kompakt og liten størrelse. Takket være deres lille design opptar de liten plass og kan med suksess installeres på steder med begrenset plass.

Har du et lite lager? På vår hjemmeside foreslår vi, hvor du kan plassere din avfallspresse, så den er praktisk å bruke, og maskinen ikke gjør det vanskelig for dine medarbeidere å bevege seg fritt rundt i rommet.

Disse typer maskiner gir deg mulighet for å redusere avfallet til små, praktiske og lette baller, som kan transporteres og oppbevares uten bruk av spesialutstyr. Baller produsert i de minste B3 presser eller litt større B4 presser kan håndteres med suksess manuellt av medarbeiderne. Dette reduserer investerings- og driftsomkostningene forbundet med bruk av gaffeltrucks til transport av de ferdige ballene.

Vekten av ​​den produserte ball i B3- og B4-pressene varierer fra 30 til 60 kg (papp) og fra 40 til 70 kg (folieplast). Takket være den rette innstillingen kan små presser produsere baller, som vejer opp til 60-70 kg. Av denne grunn er den lille pressen den perfekte løsning til små butikker, restauranter, bensinstasjoner eller andre kommersielle fasiliteter i mindre områder. B3- og B4-pressene er meget effektive og produserer små baller med høy tetthet.

Dansk  Bramidan ballepresser model B3 kvinde fjerner papballe med vogn

Modell B3

Den minste pressen i Bramidan sortimentet. Du kan enkelt transportere de små ballene ved hjelp av den lille vognen, som medfølger.

Bramidan ballepresser model B4 og kvinde fjerner papballe

Modell B4 

Automatisk utballing gjør arbeidet lettere. Meget lavt støynivå (<60 dB) sikrer behagelige arbeidsforhold.

Når er det verdt å investere i en større presse til ditt avfall?

Investering i store presser er en fantastisk måte å redusere ressursavfall og arbeidsbyrden forbundet med oppbevaring og transport av de komprimerte ballene. Komprimering av større baller ved avfallskilden betyr effektive arbeidsflyt. Dessuten er de store ballene enkle å stable og oppbevare, og reduserer transportomkostningene betydelig i forhold til tømning av containere med ikke komprimert avfall.

Baller produsert av mellomstore Bramidan presser - modell  B20 eller B30 - veier fra 200 til 350 kg (papp) og fra 250 til 450 kg (folieplast). Slike baller kan lett fjernes fra maskinen, transporteres på gaffeltrucks og oppbevares på paller.

De største maskiner - f.eks. Bramidan B50 og X50 - produserer baller, som veier fra 400 til 450 kg (papp) og fra 450 til 500 kg (folieplast). Ballevekten kan lett justeres under oppsetningen.

En stor ballepresse fungerer primært i virksomheter, som har mer lagerplass. Store baller vippes ut på paller og kan kun transporteres til oppbevaring ved hjelp av gaffeltrucks. Imidlertid reduserer større og kompakte baller den tid, det tar å laste ballene ved avhenting, og reduserer omkostningene ved transport til gjenanvendelse. Takket være dette kan virksomheter spare både tid og penger på avfallshåndtering.

Det er en god løsning til store butikker, lager og industri.

Bramidan ballepresser model B20 kvinde, der skubber papballer ud

Modell B20

Balledimensjonene er optimert til transport - de ferdige ballene passer på en standard Euro-pall.

Bramidan ballepresser model B30 og kvinde trækker plastballer væk

Modell B30

Et bredt innkast og et stort kammer muliggør meget lett komprimering av voluminøst avfall.

Bramidan ballepresser model X50 og mand lægger store papkasser i presseren

Modell X50

Høy presskraft muliggjør effektiv og hurtig komprimering av gjenbrukbart industriavfall såsom hard plast, EPS, aluminiumsbokser og andre fraksjoner.

Bramidan ballepresser model B50 og mand trækker plastballer væk med gaffeltruck

Modell B50

Pressen har et bredt innkast. Ballene er optimert til transport - den større ballestørrelse sikrer hurtigere fullt last til transport.

Leter du etter den rette pressen til dine behov?

Det er ikke lett å velge den rette pressen til ditt avfall. For å sikre at ballepressen passer virksomhetens behov er det nødvendig å kontrollere flere nøkkelfaktorer, som rettferdiggør valget av maskinen: Det dreier seg om: avfallsmengde, type og størrelse av ​​det genererte avfall, logistikk og plass til oppbevaring av baller, plass til betjening av maskinen.

Spekulerer du på, hvilken presse som er den beste løsningen for din virksomhet? Kontakt oss, utfyll kontaktskjemaet og få en Bramidan ballepresse gratis på prøve.


Vil du vite mer om våre avfallspresser? Ring eller skriv til oss.

Finn en kontaktperson i ditt område

Ring direkte eller fyll ut kontaktskjemaet. 932 63 330

Fyll ut skjemaet og vi vil kontakte deg.

keyboard_arrow_up