NYHETER FRA BRAMIDAN PRESTO


Skruekomprimator, vertikale eller horisontale presser for distribusjonssentre 

18 februar, 2021

Avfallshåndtering i distribusjonssentre er en kompleks og flernivåsprosess som krever utvikling av en passende strategi, prosedyrer og fremfor alt profesjonelt utstyr. Vertikale, horisontale og skruekomprimatorer i distribusjonssentre viser seg å være uvurderlige, strømlinjeformede logistikkprosesser som optimaliserer kostnadene forbundet med avfallshåndtering.

Balers and compactors in distribution centers

Avfall: Hvilke utfordringer dukker opp i et distribusjonssenter?

Distribusjonssentere står overfor mange logistikk- og prosessproblemer innen avfallshåndtering. For det første, genererer de mange - forskjellige typer avfall - hovedsakelig plast og papp - hver dag. Voluminiøst avfall er også et vanlig problem.

Dette er imidlertid ikke alt. Et ganske vanlig problem er blant annet inneffektiv bruk av arbeidstakere. Denne situasjonen oppstår når en container er utenfor bygningen og de ansatte kaster bort flere minutter på å gå ut med avfallet. Når lagerporter og dører åpnes ofte, går temperaturen i lageret ned, noe som er negativt i vinterhalvåret. Dette har en påvirkning på oppvarmingskostnader og de ansattes sykefravær.

På noen arbeidsplasser er de ansatte vandt med utendørs plassering av containere, noe som gjør at de kanskje ikke merker at dette er et område som kan effektiviseres eller forenkles. I en situasjon som dette kan hjelpen fra noen "utenfra" være uvurderlig. En slik person kan vise bedriften et nytt perspektiv innen avfallshåndtering og kan foreslå hvordan man løser selskapets problemer - for eksempel ved å investere i skruekomprimatorer eller ballepresser.

Hvordan kan presser og skruekomprimatorer forbedre avfallshåndteringen i distribusjonssentre?

Profesjonelle avfallskomprimatorer kan forenkle og fremskynde logistikkprosesser relatert til avfallshåndtering. Uansett om vi har å gjøre med en skruekomprimator, en vertikal presse eller en horisontal presse, reduserer disse enhetene plassen som blir opptatt av avfallet betydelig og reduserer også avfallsvolumet. Samtidig påvirker de organisasjonen positivt, ved å forbedre rensligheten på arbeidsområdet, også de ansattes komfort.

Ballepresser og komprimatorer for distribusjonssentre kan tillate selskapet å øke fortjenesten ved å redusere kostnadene ved avhenting av brukt emballasje. Maskinene reduserer også tiden som brukes på håndtering av avfallet, tid som kan brukes på andre oppgaver. Ved å bruke intuitive, brukervennlige og effektive maskiner, er det mulig å redusere driftsstans og sikre optimal arbeidsflyt. Dessuten kan selskaper som bruker disse maskinene diversifisere inntektene sine ved å selge resirkulerbare materialer i form av ferdigpakkede avfallsballer.

Både den lille vertikale ballepressen og den mer automatiske skruekomprimatoren garanterer de laveste totale eierkostnadene (TCO), noe som gjør driften av utstyret så billig og kostnadseffektivt som mulig. Hver enhet kan utstyres med et BRA-IN - overvåkningssystem, som blant annet muligjør enkel budsjettering av driftskostnadene. Maskinen vil også redusere volumet av intern transport av avfall.

En vertikal eller horisontal ballepresse, eller kanskje en skruekomprimator?

Å velge riktig maskin for et distribusjonssenter er ikke det enkleste. En vertikal ballepresse er en ideell maskin for komprimering av mindre mengder avfall, noe som kan vise seg å være en flott løsning for mindre haller og lager. For store distribusjonssentre kan større og mer effektive horisontale presser fungere bedre, noe som kan effektivisere mer komplekse og krevende logistikkprosesser.

Horisontale presser muliggjør jevn drift takket være kontinuerlig avfallsbelastning. Disse maskinene har en bred åpning, justerbar ballelengde og lavt støynivå. Det er verdt å nevne at dette er automatiserte maskiner.

Den største maskinen for håndtering av store mengder avfall er skruekomprimatoren. Denne maskinen er på størrelse med en stor container og kan garantere høy effektivitet, høy frekvens av knusing og komprimering av avfall som gir enorme besparelser i tid og ressurser brukt på avfallshåndtering.Maskinen sikrer et høyt kompresjonsforhold takket være den separate presse- og beholderinstallasjonen.

Se hvordan en vertikal presse fungerer

Se hvordan en skruekomprimator fungerer

Se hvordan en horisontal presse fungerer

Hvordan finne den beste løsningen som er skreddersydd din bedrifts behov?

For å velge riktig ballepresse eller en skruekomprimator for ditt distribusjonssenter, er det nødvendig å gå gjennom flere viktige faktorer. Disse inkluderer:

  • done Mengde, type og størrelse på generert avfall
  • done Logistikk og plantegninger
  • done Mengden plass som er tildelt for å betjene maskinen

Det er ikke enkelt å velge en avfallskomprimator. Derfor oppfordrer vi deg til å ta kontakt med en av våre selgere. Vi vil ta en grundig undersøkelse av bedriftens behov, og våre spesialister vil foreslå den beste løsningen som er skreddersydd til behovene.Kontakt oss ved å fylle ut kontaktskjemaet. 


La oss finne den beste løsningen for deg

Finn en kontaktperson i ditt område

Ring direkte eller fyll ut kontaktskjemaet.

Fyll ut skjemaet og vi vil kontakte deg.

keyboard_arrow_up